lundi 21 janvier 2013

خوراک ایتالیایی بادمجان و پنیر

خوراک ایتالیایی بادمجان و پنیر
خوراک  ایتالیایی بادمجان و پنیر
مواد لازم :
  • دو عدد بادمجان کوچک با پوست و حلقه حلقه شده
  • دو عدد تخم مرغ هم زده شده
  • یک فنجان خرده نان
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
  • یک حبه سیر نصف شده
  • سه چهارم فنجان روغن زیتون
  • نیم کیلو گوجه فرنگی پخته شده
  • یک سوم فنجان رب گوجه فرنگی
  • دو قاشق سوپ خوری ریحان خرد شده
  • یک فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲۵۰ گرم پنیر موزرلا برش داده شده
طرز تهیه :
بادمجانها را آغشته به تخم مرغ کرده و سپس در خرده نان غلطانده و به آن نمک و فلفل بزنید . به مدت ۲۰ دقیقه آن را در یخچال قرار دهید . سیر را به مدت ۲ دقیقه در ۲ قاشق سوپ خوری روغن سرخ کنید . سیر را از روغن بیرون آورده ، گوجه ، رب گوجه ، ریحان ، نمک و فلفل را داخل روغن بریزید . در ظرف را بسته و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید . فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . بادمجانها را از یخچال بیرون آورده و سرخ کنید . سپس آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود . یک لایه نازک از سس گوجه فرنگی را روی سینی فر بریزید . سپس به ترتیب ، بادمجان ، سس ، پنیر پارمسان و موزرلا را لایه لایه روی هم بچینید . آن را به مدت نیم ساعت بدون درپوش بپزید .
منبع : تک آشپز

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire