میهن استار: خوراک ایتالیایی آرانسینی دی ریسو
مواد لازم :
- ۵۰۰ گرم برنج
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱۵۰ گرم پنیر پارمسان
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو
- ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده مرغ
- یک عدد پیاز و یک ساقه کرفس خرد شده
- یک چهارم قاشق چای خوری نعنای خشک
- یک چهارم قاشق چای خوری پونه کوهی
- نمک و فلفل
- روغن برای سرخ کردن
- آرد و کمی خرده نان
- یک عدد تخم مرغ زده شده
پیاز و کرفس را با یک قاشق سوپ خوری روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید . گوشت ، مرغ ، نعنا ، پونه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و به پختن آن ادامه دهید و هر از گاهی آن را هم بزنید . برنج را در ظرفی جداگانه در آب نمک بپزید و هنگامیکه پخته شد پنیر و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید . وقتی برنج سرد شد ، یک قاشق سوپ خوری از برنج را برداشته کف دستتان بگذارید ، یک قاشق چای خوری از مخلوط گوشت را روی آن ریخته و دوباره یک قاشق سوپ خوری برنج روی آن گذاشته و یک توپ کوچک به اندازه یک پرتقال کوچک درست کنید . وقتی توپ ها را درست کردید آن را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ زده شده فرو ببرید و سپس روی آن خرده نان بریزید و در روغن آنها را سرخ کنید . روغن باید آنقدر باشد که روی توپ ها را بپوشاند . سپس وقتی قهوه ای رنگ شدند آنها را از روغن بیرون آورده روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود .
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire