- دو عدد بادمجان کوچک با پوست و حلقه حلقه شده
- دو عدد تخم مرغ هم زده شده
- یک فنجان خرده نان
- نصف قاشق چای خوری نمک
- یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
- یک حبه سیر نصف شده
- سه چهارم فنجان روغن زیتون
- نیم کیلو گوجه فرنگی پخته شده
- یک سوم فنجان رب گوجه فرنگی
- دو قاشق سوپ خوری ریحان خرد شده
- یک فنجان پنیر پارمسان رنده شده
- ۲۵۰ گرم پنیر موزرلا برش داده شده
بادمجانها را آغشته به تخم مرغ کرده و سپس در خرده نان غلطانده و به آن نمک و فلفل بزنید . به مدت ۲۰ دقیقه آن را در یخچال قرار دهید . سیر را به مدت ۲ دقیقه در ۲ قاشق سوپ خوری روغن سرخ کنید . سیر را از روغن بیرون آورده ، گوجه ، رب گوجه ، ریحان ، نمک و فلفل را داخل روغن بریزید . در ظرف را بسته و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید . فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . بادمجانها را از یخچال بیرون آورده و سرخ کنید . سپس آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آن گرفته شود . یک لایه نازک از سس گوجه فرنگی را روی سینی فر بریزید . سپس به ترتیب ، بادمجان ، سس ، پنیر پارمسان و موزرلا را لایه لایه روی هم بچینید . آن را به مدت نیم ساعت بدون درپوش بپزید .
منبع : تک آشپز
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire