ســالاد سیبزمینی آلــمانی
مواد لازم:
سیبزمینی متوسط و تخم مرغ پخته از هر کدام دو عدد
خیار شور نصف پیمان
هژامبون گوشت ۱۰۰ گرم
پیازچه و برگ جعفری خردشده و سس مایونز از هر کدام ۱/۳ پیمانه
کنسرو ذرت یک پیمانه
سس خردل و سرکه از هر کدام یک قاشق غذاخوری
فلفل ساییدهشده و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
اگر چاق نیستید و استرس اضافه وزن ندارید با خیال راحت این سالاد خوشمزه را میل کنید. اگر هم اضافه وزن دارید آن را تهیه کرده تا از لذتی که اعضای خانواده از خوردن این سالاد میبرند شاد شوید.
این سالاد با طعمی فوقالعاده خوشمزه، همراه خوبی در کنار غذاهای اصلی است اگر چه کالری بسیار بالایی دارد در ضمن خیلیها این سالاد را به عنوان یک وعده غذا میل میکنند. چون سرشار از پروتئین است.
سیبزمینیها را پوست کنده و حبه قندی درشت خرد میکنیم سپس در آب جوش ریخته با کمی نمک میپزیم. ژامبون و خیار شور را خرد میکنیم. در ظرف مورد نظر، اول سسها را ریخته با سرکه وفلفل مخلوط مینماییم.
سیبزمینی را با سس مخلوط کرده و بعد بقیه مواد را اضافه نموده وهم میزنیم. سپس در ظرف مناسب سرو میکنیم.
من نام این سالاد را آلمانی گذاشتهام چون در آلمان به وفور تهیه میشود، حالا اگر شما از آلمان خوشتان نمیآید میتوانید از القاب فرانسوی و یا ایتالیایی هم استفاده کنید.
اگر چاق نیستید و استرس اضافه وزن ندارید با خیال راحت این سالاد خوشمزه را میل کنید. اگر هم اضافه وزن دارید آن را تهیه کرده تا از لذتی که اعضای خانواده از خوردن این سالاد میبرند شاد شوید.
این سالاد با طعمی فوقالعاده خوشمزه، همراه خوبی در کنار غذاهای اصلی است اگر چه کالری بسیار بالایی دارد در ضمن خیلیها این سالاد را به عنوان یک وعده غذا میل میکنند. چون سرشار از پروتئین است.
سیبزمینیها را پوست کنده و حبه قندی درشت خرد میکنیم سپس در آب جوش ریخته با کمی نمک میپزیم. ژامبون و خیار شور را خرد میکنیم. در ظرف مورد نظر، اول سسها را ریخته با سرکه وفلفل مخلوط مینماییم.
سیبزمینی را با سس مخلوط کرده و بعد بقیه مواد را اضافه نموده وهم میزنیم. سپس در ظرف مناسب سرو میکنیم.
من نام این سالاد را آلمانی گذاشتهام چون در آلمان به وفور تهیه میشود، حالا اگر شما از آلمان خوشتان نمیآید میتوانید از القاب فرانسوی و یا ایتالیایی هم استفاده کنید.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire